Προφίλ Dorian Flowers & Dorian Concept


> Ίδρυση και προϊόντα

Το ανθοπωλείο Dorian Flowers άνοιξε στις 14 Φεβρουαρίου 1996 στο Μαρούσι. Η αγάπη μας για το λουλούδι εκτιμήθηκε από εσάς και έτσι το Φεβρουάριο του 2010, μεταφερθήκαμε σε μεγαλύτερο χώρο 130τ.μ., στην οδό Βασ. Σοφίας, στον αριθμό 24, και σε δύο επίπεδα.

Στο ισόγειο θα βρείτε πρωτότυπες συνθέσεις, λουλούδια για να διακοσμήσετε το χώρο σας, μπουκέτα, κατασκευές και φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Για το γάμο σας και τη βάπτιση του παιδιού σας δημιουργήσαμε στον ημιώροφο το Dorian Concept, με πολλές επιλογές σε:
Ρούχα, παπούτσια, λαδόπανα, εσώρουχα, κουτιά, λαμπάδες, μαρτυρικά, μπομπονιέρες, προσκλητήρια και βιβλία ευχών.

> Υπεύθυνη και φιλοσοφία

Υπεύθυνη του Dorian Flowers είναι η Ανθή Γιαννενάκη. Η Ανθή έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ανθοδετικής και έχει 17ετή εμπειρία στο χώρο του λουλουδιού.

Η προσωπική φιλοσοφία της, και συνεπώς και του Dorian Flowers, είναι η φροντίδα να λαμβάνετε κάθε φορά ποιότητα, εξυπηρέτηση, ιδιαίτερο αμπαλάζ και πρωτοτυπία, σε χαμηλές τιμές.

> Εξειδικευμένη ομάδα για πλήρη κάλυψη αναγκών

Το Dorian Flowers πλαισιώνεται από μία εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να καλύψετε κάθε σας ανάγκη, από μία απλή ανθοδέσμη έως ολόκληρη τη διακόσμηση ενός γάμου η μίας βάπτισης. Η επιτυχημένη διακόσμηση περισσότερων των χιλίων γάμων και βαπτίσεων, εντός και εκτός του νομού Αττικής, είναι μόνο ένα μέρος της εγγύησης ικανοποίησής σας.

> Συνεργασία και με επιχειρήσεις και οργανισμούς

Μερικές μόνο από τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που εμπιστεύονται σταθερά το Dorian Flowers είναι οι εξής: Somfy Hellas, Allou Fun Park, Tui Hellas, Εγνατία Tel, Τειρεσίας, Man Hellas, Citibank, Δήμος Αμαρουσίου, ΑΓΕΤ Ηρακλής, North Star Maritime (ναυτιλιακή), Τα Αηδονάκια (λούνα παρκ), Ώθηση (φροντιστήρια), Bright (φωτιστικά).

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση, Η ομάδα του Dorian Flowers