Πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας παίρνουμε τηλέφωνο στον παραλήπτη για να συνεννοηθούμε για την ώρα παράδοσης και να διασταυρώσουμε ότι είναι σωστή η διεύθυνση . Εαν δεν επιθυμείτε να τηλεφωνούμε στον παραλήπτη για να μην σας χαλάσει η έκπληξη δηλώστε το στην φόρμα της παραγγελίας σας στις ειδικές σημειώσεις. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με δικιά σας ευθύνη και εάν δεν βρεθεί ο παραλήπτης το προϊόν που επιλέξατε γυρίζει στο ανθοπωλείο μας και εάν επιθυμείτε εκ νέου αποστολή θα επιβαρυνθείται εν νέου τα μεταφορικά.Επίσης εάν απουσιάζει ο παραλήπτης το διάστημα παράδοσης που σημειώσατε και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο άτομο να παραλάβει την παραραγγελία τότε επιστρέφει πίσω στην έδρα μας και σε αυτή την περίπτωση για νέα αποστολή θα επιβαρυνθείτε εκ νέου τα μεταφορικά.

Η αποστολή των λουλουδιών δύναται να εκτελεσθεί στην Αθήνα, επαρχία, εξωτερικό και σε ευπρόσιτες περιοχές που υπάρχουν συνεργαζόμενα μέλη του δικτύου. Επιπλέον έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τόπο παράδοσης και με την σχετική ενημέρωση του αποστολέα.

Η προετοιμασία αποστολής κάθε παραγγελίας περνά από το αρμόδιο τμήμα όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας επιλέγει τον πιο οικονομικό και ασφαλή τρόπο μεταφοράς για εσάς. Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

  1. Courier, με χρέωση αναλογα με τα χιλιομετρα .
  2. Παραλαβή από το κατάστημα,     
  •  
  •