Όροι Πώλησης

Με την τοποθέτηση της παραγγελία σας προσφέρουμε να αγοράσετε ένα προϊόν το οποίο υπόκειται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις. Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στη διαθεσιμότητα και στην επιβεβαίωση της τιμής της παραγγελίας. Παρόλο που προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι όλα τα στοιχεία, οι περιγραφές και οι τιμές που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. Αν ανακαλύψουμε κάποιο λάθος στην τιμή των εμπορευμάτων που έχετε παραγγείλει θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας στη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ή σε τυχόν καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις καθυστερήσεις των ταχυδρομείων ή για λόγους ανωτέρας βίας για τους οποίους δεν θα είμαστε υπεύθυνοι.

Για να αγοράσετε από το dorianflowers.gr πρέπει να είστε άνω των 18 ετών, να διαθέτετε μια έγκυρη Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα που έχει εκδοθεί από τράπεζα αποδεκτή από εμάς ή να μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Όταν κάνετε μια παραγγελία αναλαμβάνετε τη δέσμευση ότι όλα τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή, ότι είστε εξουσιοδοτημένοι χρήστες της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για να δώσετε την παραγγελία σας και ότι υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για την κάλυψη του κόστους των εμπορευμάτων.

Τρόποι παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  1. Μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος
  2. Μέσω τηλεφώνου: +30 210 61 42 003
  3. Μέσω παρουσιας σας από το καταστημα

Τρόποι πληρωμής

  1. Μέσω αντικαταβολής με την παράδοση του προϊόντος.
  2. Με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας. (Δωρεάν)
  3. Με τη χρήση Paypal (με επιβάρυνση 4% από την Paypal).
  4. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό AlphaBank (δωρεάν).
   Όνομα Δικαιούχου: Ματσουκα Σοφια
   ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:GR6801401710171002002002190